Yeah i thougth so

im fragile and im strong.

Ja e inte trött mer seg o uttråkad. saknar att gå till praktiken o sitta o snacka me Yrla, Mia o Gurka och the boys ofc.
Men nu e det så att det går inte, fundera på att ringa mor o höra om hon kan ge mej tåg pengar att åka hem i morgon o komma tillbaka hit till kholm på onsdag. kan vara skönt, skulle hemskt gärna vilja ha en såndär trevlig bastu stund me min gamla vän Emma. vi har våra upp o ner figther men vi lämnar de ofta bakom oss, vi gillar inte att bråka men det är väl så me vänner dom kan gå igenom det mesta o ändå hålla ihop.

Ibland undrar ja hur mitt liv kunde bli så här!?! visst ångrar ja saker på ett sätt men vore det inte för dem skulle ja nog inte sitta här med världens bästa pojkvän. som ja btw måste hitta en present åt, eller hitta o hitta vet vad ja ska köpa måste bara hitta vilken affär ja kan få det billigast i:P hihi så blir det när man inte har massa pengar.

Sitter ialla fall här nu, lyssnar på musik funderar på att dra fram gitarren eller ringa mor o kolla om hon e vaken än. hmm kanske sätta på lite kaffe, det kan vara gott. Hmm. men blir nog så, efter ja läst färdigt alla 90 blogginlägg som finns på blogglovin att läsa, haha så går det när man inte läser på en kväll. haha hörs sen.

Puss Puss, btw gillar ni ny designen. hihi:P
fun times babe...

Kommentarer
Postat av: julia

det vart snyggt! :)

2009-08-24 @ 12:46:00
Postat av: Emma

Håller med Julia =D!

Ja, ses imorn! HELDAG! behöver kanske plugga på kvällen, men det löser sig. saknar dig!

2009-08-24 @ 19:02:32
URL: http://battleofone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0