En ny och en gamal

Simon har fått sin nya dator idag. han är super glad. det är så gulligt. hihi. Han håller på att plocka ihop den, har hjälpt honom lite, vill oxå kunna plocka ihop datorer. verkar ju inte vara så svårt som ja trodde om man nu kan vad allting är vill säga. man lär sig något nytt varje dag. Detta betyder oxå att ja har fått min nya datamus. hihi svart så den matchar min laptop. fast vill ju ha en blå ir svart mini laptop. det mesta i mitt rum är svart eller beigt, hehe men det gillar ja, fast vill måla om men det känns inte som någon större idé när ja just nu är mest hos Simon. sover inte lika mycket hemma längre eftersom ja ofta är här i Katrineholm, lyxen med att plugga hemma:P eller något.

Vi ska ju dra till Palladium sen, är ju chillout grej ir vad det heter idag.

Vart jätte förvånand i morse när ja fick reda på att Emma var i jönköping, den busungen. Längtar dock till på söndag när vi ska bli plåtade. ska bli riktigt kul. Modella lite givetvis. Me like it. ska oxå sova hemma hos mor då. eftersom sen på måndag är simon i skolan från 8.00 till fyra typ. så då blire gå på stan i norrköping o kolla om man hittar några snygga kläder på gina.

Vad ska ja skriva mer, hmm Simon fick mej att prova WoW, tycker fortfarande inte det var kul men ska väl ge det ett försök till för Simons skull. han tycker ju om det. annars blire ju kanska tråkigt när han sitter o spelar o inte ja har något att göra. I alla fall tills vi/han köper den där lilla kattungen han har lovat mej. vi har redan tänkt ut namn. hihi om det blir en tjej ska den hete Misa-Misa och om det blir en pojke Kira. Ni kan ju gissa vart namnen kommer ifrån?

Hörs senare / Hachi


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0