Lörda ir sönda?

Hmm  inte sovit något, vilat lite kanske. suck kan verkligen inte sova ensam. har typ aldrig kunnat, har alltid haft något att lyssna på när ja ska sova, cd, band eller tv..något vad som helst bara ja hör något som får mej känna mej trygg.
Har specielt svårt att sova om ja inte har någon brevid som får mej känna mej trygg när det är folk vakna runt om mej. av någon anledning finner ja detta väldigt jobbigt. intressant för er ja vet men shit the same.

Mår fortfarande inte bra..fråga mej inte varför har nämligen inge bra svar på det=(

Emma är här, var lite orolig ett tag men allt verkade flytta på bra. får se när hon tänker dra hem sen..hon ligger o sover. hihi inte så smart att vara vaken hela natten när man ska köra bil hem sen. hmm börjar bli hungrig oxå men inte på humör för att äta. hmm detta är inte bra. men men..vad är det värsta som händer? ja orkar inte gör något? ja gör ju ändå inget känns det som just nu...

Allt känns bara så *suck*hopplöst på något sätt. vet inte hur ja ska förklara mej. Men ja känner inget mål i livet, det här vilja uppnå (förutom åka till london, men det kan ja ju inte för ja har inga pengar till det) vad finns det annars. ja orkar inte med skolan just nu, mår bara ännu sämre när ja tänker på den. suck, känns som jag förstör mitt liv. varför känns det så? (för ja gör det förmodligen) Suck, trött eller något är ja väl med men det känns som ja har lättare att skriva då, tänker inte så mycket utan låter fingrarna glida över tangentbordet. eller nått?

Men men, livet är inte lätt, Vill känna mej glad o lycklig igen, inte så här, Det gör bara ont ju. inte undra på att ja jämt e ledsen när ja väl hamnar i situationer då ja inte har något att göra...aja suck..vad ska man göra nu då?

Nae nu ska ja sluta o läsa något istället eller något. orkar inte tänka mer även om ja kommer göra det när ja slutat att skriva.

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0